Materialiserad blogg: Boken är släppt

 

Nu släpps en bokvariant av denna blogg, som därmed diskuterar och rapporterar vad vi har sagt och, i någon mån, kommit fram till under seminarieseriens gång. Den finns materialiserad, dvs som en fysisk bok, och här delas  den ut som en fixerad digital variant. Nåja, kort och gott: Ladda ner som pdf här!

Boken är i huvudsak skriven av mig och Per, eller snarare framfiltrerad, eftersom vi tolkat presentationerna i seminarieserien (i text). Den är layoutad av Bengt Pettersson och omslaget är gjort av Eva Persson, båda vid Pufendorfinstitutet, det senare baserat på en bild från Robert Willims film Close to Nature.

 

Publicerad i Uncategorized
0 kommentarer på “Materialiserad blogg: Boken är släppt
1 Pings/Trashbacks för "Materialiserad blogg: Boken är släppt"
  1. […] Materialiserad blogg: Boken är släppt […]

Lämna ett svar

Det digitala samhället
Det digitala samhället är en ett fönster på nätet för den forskargrupp om digitala frågor som leds av Per Runeson och Stefan Larsson och huserar på det s.k. Pufendorfinstitutet vid Lunds universitet. Gällande forskningstema handlar om Tillit i det digitala och inkluderar 10 forskare från 5 fakulteter. Läs mer i flikarna i bloggen.
Twitter